A Fitbalance-ról

2011 május 8. Fitbalance Aréna, Papp László Budapest Sportaréna

FitBalance Magyarország vezető a fitnesz, aerobik,spinning, stb. valamint az egészséges életmód kedvelőinek   egynapos mozgás fesztiválja, amely 2006 óta évről – évre növekvő sikerrel és látogatótáborral hagyományosan  évente kétszer( tavasz, ősz)  kerül megrendezésre Budapesten. A 2010-es évben május 2-án a Papp László Budapest Sportaréna, 2010 szeptember 19-én, a Millenáris Park adott otthont az eseménynek. A rendezvényeken, 3000 résztvevő és közel 90! kiállító vett részt! (rendezvényenként)

2006 és 2010 között, 11! Fitbalance rendezvény került megrendezésre ahol nagy örömünkre több tízezer résztvevőt sikerült megmozgatnunk!

A FitBalance sikerét nem csak az egészséges életmódot övező egyre növekvő érdeklődésnek, hanem a kiváló szakmai gárdának, vezetőségnek köszönheti, akik tapasztalatukkal és szakértelmükkel szavatolják a rendezvény magas színvonalát.

A rendezvény különlegessége a szakmai programokon túl, hogy a FitBalance folyamatosan arra törekszik, hogy az aerobik és fitness órák mellett olyan programokat kínáljon a látogatóknak, amelyek szorosan kapcsolódnak az egészséges életmódhoz, és valóban gyakorlati tanáccsal, prevenciós tevékenységekkel és szűrőprogramokkal látják el az érdeklődőket.

Ilyen lehetőséget nyújtanak a különböző szűrések, az egészségesebb étrend megismerése, illetve az idén először a rendezvény keretén belül megrendezendő International Wellness Institute szakmai konferencia.

Kiállítók -Expo

A Fitbalance Aréna rendezvény szerves részét képezik a mozgáshoz, valamint az egészséges életmódhoz kapcsolódó kiállítók megjelenése. Az eseményen hazánkban a legkedvezőbb feltételekkel ( ár érték arányban) van mód és lehetőség megjelenni tetszőleges formában és méretben (min. 6nm),szabadterülettől  a saját építésű standokig. Természetesen  a stand kivitelezést az igényeknek megfelelően tudjuk vállalni. A 2011 május 8.ai rendezvényen az alábbi tematikában van lehetőség a megjelenésre.

Élelmiszer, Bio termékek, egészségügyi termékek, étrend és táplálék kiegészítők, sporteszközök, sportitalok, fitness és kondícionáló termi gépek, wellness termékek(szauna, jacuzzi) , sportruházat, megújuló  energia , szakirodalom, masszázs valamint a hozzá kapcsolódó termékek, fitness, wellness, yoga termek, wellness szállodák, magánklinikák, sportegyesületek, játékkonzolok, stb…

Egészség  – Mozgás

A mozgás a  Fitbalance program alapja, rendezvényeinken a legfelkészültebb hazai és külföldi, fitness, spinninng, dance és jóga, pilates oktatók tartanak nyílt órákat, egyszerre több  színpadon. Így  a helyszínen, mindenki megtalálja az egyéniségéhez és elképzeléseihez leginkább illő óratípusokat, de lehetőség van minden programot kipróbálni, mert célunk, hogy a lehető legtöbb emberrel megszerettessük a mozgás, az egészséges életmód, valamint a sportolás örömét!

A Fitbalance program fő irányelvei közé tartozik, az egészségmegőrzés, valamint a betegség megelőzésére történő figyelem felhívás,  így rendezvényeinken, egészség és életmód kiállítás,  egészségügyi szűrések, valamint a tanácsadások  is fontos részét képezik a programoknak.

A 2011 május   8-án, a megrendezésre kerülő Fitbalance Aréna rendezvényen közel 20 féle egészségügyi szűrés és tanácsadás közül választhatnak a résztvevők. Partnereink többek között, az  ÁNTSZ , a  Medicover, Főnixmed,Indisó , Oxymed, házipatika.com stb. valamint az Országos Sportegészségügyi Központ.

A  2011 május 8-  ai , Fitbalance Aréna  rendezvényen szeretnénk felhívni a figyelmet a a mozgás  valamint az  egészséges éeltmód fontosságára!

Sztárok az Egészségért!

A rendezvényhez kapcsolódóan tovább folytatódik a sztárok az egészségért program , népszerű résztvevőkkel, akik vállalták, hogy az esemény napján a helyszínen kipróbálják  a különböző óratípusokat, mozgásformákat, valamint részt vesznek az egészségügyi szűréseken is. A 2009-2010-es Fitbalance rendezvényeken, többek között Csisztu Zsuzsa, a Rippel Fivérek, Béres Alexandra, Katus Attila, Vörös Zsuzsa , Erdőhegyi Brigitta, Adri,   is részt vettek a Fitbalance ,sztárok az egészségért programban! A tavaszi eseményen sikeres sportolók és köztiszteletnek örvendő művészek is csatlakoznak a programhoz!

A rendezvény bevételeinek egy részét vidéki általános iskola számára ajánljuk fel, sport eszközök vásárlásra!