Idén újra Fitbalance Beach Club Siófokon!

Idén újra megrendezésre kerül a Fitbalance Beach Club Siófokon, a Beach Clubban, július 25-én. A nagyszabású rendezvényen öt színpadon zajlanak majd az események és rengeteg mozgásformát kipróbálhatnak az érdeklődők. A sportprogramokon túl, a Magyar Testépítő- és Fitness Szövetség nyári versenyeit is itt rendezik, Fitnessmodell és Men’s Physique kategóriában.

A Fitbalance nyáron sem hagyja mozgás nélkül a sportrajongókat. Egy igazán különleges helyszínre, a siófoki Beach Clubba várnak mindenkit a szervezők. Reggel 10.00 órától egészen 18.00-ig öt színpadon folyamatosan zajlanak majd a programok, emellett rengeteg, már ismert és új edzésmódot is kipróbálhatnak az odalátogatók. A legnépszerűbb hazai sportágak is képviseltetik magukat, hiszen lesz Spinning, Walkenergie, IWI és Heero színpad is. A szervezők várják a sportkedvelőket és az igazi megszállottakat is, hiszen a Spartan edzést, csak a legkeményebbeknek ajánlják.

A mozgás mellett természetesen versenyeken is szurkolhatnak majd jelenlevők. A Magyar Testépítő- és Fitness Szövetség nyári hivatalos versenyeit is ezen a rendezvényen bonyolítják le. Két szakágban, Fitness modell valamint Men’s Physique mérik majd össze a versenyzők a tudásukat. A leglátványosabb megmérettetésnek a női erősember verseny ígérkezik

A sport és az egészséges életmód mellett természetesen a Fitbalance Beach Club a kikapcsolódásról is szól, hiszen a rendezvény a Balaton partján kerül megrendezve.

A rendezvény arca és háziasszonya, Kocsis Alexandra IFBB Fitness Modell, FitBalance Nemzetközi Kupagyőztes fitness versenyző!

A rendezvény időpontja: 2015.07.25, szombat 10.00-18.00
Helyszín: Siófoki Beach Club (Petőfi sétány 3.)