Bemutatkozás

A FitBalance rendezvény Magyarország vezető fitnesz, aerobik, spinning, valamint az egészséges életmód kedvelőinek egynapos expója és mozgásfesztiválja.

A hagyományosan évente kétszer, tavasszal és ősszel megrendezésre kerülő esemény, az elmúlt években az egyik legnagyobb egészség és mozgás fesztivállá nőtte ki magát hazánkban, valamint Közép-Európában! Az eseménynek nyolcadik éve otthont adó Papp László Budapest Sportarénába 2016 május 01-én. A legutóbbi rendezvényen a Hungexpón 2016 október 8-án, 4300 látogatót és 120 kiállítót fogadtunk.

A 2006 és 2017 között megrendezett 25 FitBalance rendezvényen eddig közel 250 000 résztvevőt sikerült megmozgatnunk!

A FitBalance rendezvények szerves részét képezik a mozgáshoz, valamint az egészséges életmódhoz kapcsolódó kiállítók megjelenése. Az eseményen hazánkban a legkedvezőbb ár / érték arányban van mód a megjelenésre.

A közel 250 program egyidejűleg több mint 15 színpadon. Az egész napos esemény keretein belül a versenysport is megjelenik a helyszínen.

Nemzetközi Fitness és Testépítő Kupa , RAW Fekvenyomó és Felhúzó Kupa, Súlyemelő Kupa, Pole Fitness Kupa

A FitBalance rendezvényein, szeretnénk felhívni a figyelmet a a mozgás valamint az egészséges életmód fontosságára, ezért folytatódik a „Sztárok az egészségért” programunk. A program keretén belül ismert ember vállalják, hogy a helyszínen kipróbálják a különböző mozgástípusokat, és részt vesznek az egészségügyi szűréseken is!

Fontos számunkra, hogy támogassuk azokat az iskolákat, ahol nem jut elegendő forrás sporteszközök vásárlására. Ezért a 2017 október 7-ei rendezvény bevételéből egy vidéki általános iskolát támogatjuk, akik a felajánlott összeget természetesen sporteszközök vásárlásra fordítják!