Idén újra BioTechUSA – FitBalance Beach Body Siófoki Plázson!

Idén újra BioTechUSA - FitBalance Beach Body Siófoki Plázson!

Hatodszor kerül megrendezésre a BioTechUSA – FitBalance Beach Body Siófokon, a Plázson július 29-én. A nagyszabású rendezvényen öt színpadon zajlanak majd az események és rengeteg mozgásformát kipróbálhatnak az érdeklődők. A sportprogramokon túl, a FitBalance Nemzetközi Testépítő és Fitness Kupa nyári versenyeit is itt rendezik többek között Fitt Modell, Fitness Modell és Men’s Physique kategóriában.

A FitBalance nyáron sem hagyja mozgás nélkül a sportrajongókat. Egy igazán különleges helyszínen, a siófoki plázson várnak mindenkit a szervezők. Reggel 10.00 órától egészen 17.00-ig öt színpadon folyamatosan zajlanak majd a programok, emellett rengeteg, már ismert és új edzésmódot is kipróbálhatnak az odalátogatók. A sport mellett a FitBalance másik alappillére az egészségmegőrzés, ahol szakemberek egészségügyi szűrésekkel és prevenciós tanácsokkal látják majd el az érdeklődőket.

A mozgás mellett természetesen fitness versenyeken is szurkolhatnak majd jelenlevők. A FitBalance Nemzetközi Testépítő és Fitness Kupa nyári hivatalos versenyeit is ezen a rendezvényen bonyolítják le három szakágban, Fitt Modell , Fitness Modell, valamint Men’s Physique kategóriákban mérik majd össze a versenyzők a tudásukat.

A sport és az egészséges életmód mellett természetesen a BioTechUSA – FitBalance BeachBody a kikapcsolódásról is szól. Az eseményen, fitness expó, nyereményjáték, és meglepetés programok is várják a résztvevőket!

A rendezvény időpontja: 2017.07.29, szombat 10.00-17.00

Helyszín: Siófok Plázs ( Siófok Petőfi sétány 3.)