Tovább a tartalomhoz

Rólunk

Az egészséges életmód és a magyar sport fesztiválja

2019-ben teljesen megújult a legnagyobb magyar sport, szabadidősport, fitness és életmód tömegrendezvénye, a Fitbalance.

Fitbalance Aréna

Minden korábbinál színesebb programkínálattal várja vendégeit, a mozogni szeretőket és a mozgással ismerkedőket egyaránt „Az egészséges életmód és a magyar sport fesztiválja”: hagyományos és a legmodernebb, innovatív mozgásformák mellett a tömegsportok, hagyományos magyar sikersportágak is felvonulnak, interaktív bemutatókkal, játékokkal népszerűsítve a rendszeres testmozgást. A komoly sportszakmai támogatással megvalósuló rendezvény célja, hogy ösztönözze a látogatókat az egészségesebb életmód kialakítására, fenntartására és felhívja a figyelmet a rendszeres sportolás fontosságára.

Az MVM Nagyszínpad mellett tucatnyi mozgászónában száznál is több trénerrel, több, mint száz programmal találkozhat az ingyenes sportfesztiválon. Az Élsport Zónában a hagyományos sportágakat próbálhatják ki az érdeklődők, közönségtalálkozóinkon olimpikonokkal, világ- és Európa-bajnok sportolókkal ismerkedhetnek meg személyesen a sportrajongók. A Női Zónában a sportok mellett az egészséges életmód, a divat, az étkezés és a lélek titkai is terítéken lesznek, divatbemutatók, és sztárinterjúk váltják egymást. A gasztrosétány vendéglátóhelyei és az ingyenes MVM Energiapontok pedig a felfrissülést nyújtják az újabb mozgásformák kipróbálása előtt.

Fitbalance Kids

A Fitbalance brand legifjabb tagja, a Fitbalance önálló családi és gyerek sportrendezvénye, a Fitbalance Kids. A 3-18 éves fiataloknak és családjuknak szóló ingyenes rendezvény küldetése, hogy népszerűsítse a klasszikus és modern mozgásformákat, sportágakat, valamint az egészséges életmódot a gyerekek és kamaszok körében.

A budapesti Orczy-parkban több mint 50 sportprogrammal, látványos sportbemutatókkal, óriás akadálypályákkal, interaktív élményparkkal, sportági bemutatókkal, sztársportolókkal és népszerű influencerekkel várja a gyerekeket és családjukat a nyár legizgalmasabb szabadtéri sporteseménye. A klasszikus sportágak és extrém sportok kipróbálásán túl a színes programkínálatot jellemzi, hogy az ismeretterjesztés is helyet kap a történelmi környezetben: rendvédelmi, tűzoltó-bemutató mellett a mentőszolgálat munkáját és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem hivatásrendjeit is megismerkedhetik a rendezvényre látogató fiatalok.

Köszönjük a Fitbalance, a sportolás és az egészséges életmód támogatását a Szerencsejáték Zrt-nek, az MVM-nek, valamint médiapartnereinknek:
a TV2 Csoportnak, az ATV-nek, az ATV Spiritnek, a Bors napilapnak és a Femcafe.hu női portálnak, a szakmai partnerséget az Emberi Erőforrások Minisztériumának.